• Súťaž v prednese povesti Šaliansky Maťko

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Súťaž v prednese povesti Šaliansky Maťko.

            18.januára sa na našej škole konala súťaž v prednese povestí Šaliansky Maťko. Všetci súťažiaci si dali záležať pri výbere povesti a nácviku prednesu, a tak sme si mohli vychutnať naozaj pekný kultúrny zážitok. Do okresného kola v Turčianskych Tepliciach postupujú Lucka Dávidíková, Saška Gaššová a Vaneska Holičková z 2.triedy, Martinka Dávidíková z 3.triedy a Robko Lučan zo 4.triedy

          • Spolupráca s OO PZ Turčianske Teplice

          • V poslednej dobe sa čoraz viac stretávame s nárastom problémového a rizikového správania u žiakov v školských zariadeniach, čo si vyžaduje realizáciu aktívneho prístupu prevencie v školskom prostredí.

            Práve z tohto dôvodu je potrebné zintenzívniť spoluprácu s orgánmi v trestnom konaní, resp. s Obvodným oddelením Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Turčianskych Tepliciach (OO PZ), kde nám pre riešenie nežiadúceho správania žiakov a pomoc pri prevencii kriminality bol pridelený koordinátor polície nppráp. Ján Frlička, na ktorého je možné sa obrátiť v prípade potreby, tak ako zo strany učiteľov a rodičov, tak aj žiakov. Koordinátor polície je komunikačným partnerom pre riešenie a zabezpečovanie intervenčnej aktivity v prípadoch vyžadujúcich si pozornosť z hľadiska ochrany a zdravia žiakov, riešenia podozrenia zo spáchania priestupkov či trestných činov, ako aj iných porušení zákona.

            KONTAKT:

            OBVODNÉ ODDELENIE POLICAJNÉHO ZBORU TURČIANSKE TEPLICE:

            oomt.tr@minv.sk

             

            KOORDINÁTOR PRE ZŠ s MŠ ŽARNOVICKÁ:    

             jan.frlicka@minv.sk

            0961 463 805