• Póla radí deťom

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Póla radí deťom.

            Pred pár dňami navštívila našu školu pani kapitánka Ľudmila Húsková - preventistka policajného zboru v Martine, spolu s Pólou - malou pomocníčkou polície, ktorá učí deti správať sa bezpečne v rizikových situáciách, pripravuje ich k zodpovednosti za svoje zdravie a správanie. Pani kapitánka deťom rozprávala ako sa vyhýbať nebezpečným situáciám, ako sa správať ak sa v nich už ocitnú, na koho sa obrátiť so žiadosťou o pomoc v prípade potreby. Dôležitou témou bolo aj správanie sa voči sebe so vzájomnou úctou a rešpektom.

          • Vajanského Martin - školské kolo

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vajanského Martin - školské kolo.

            Zimné obdobie je bohaté na súťaže v prednese. Včera sme opäť mali kultúrne dopoludnie, naši spolužiaci nás potešili peknými vystúpeniami na školskom kole súťaže Vajanského Martin. Veľká väčšina súťažiacich si vybrala poéziu, len dve dievčatá prózu. Porota zložená z paní učiteliek rozhodla o poradí takto: Poézia: 1.miesto - Tobiáš Štanceľ, 2.trieda 2.miesto - Lucka Dávidíková, 2.trieda 3.miesto - Sebastián Kapusta, 1.trieda Próza: 1.miesto - Vaneska Holičková, 2.trieda 2. miesto - Radka Pokrývková Žiaci umiestnení na prvých miestach nás budú reprezentovať v apríli na regionálnom kole v Martine.

        • Oznam pre rodičov - JARNÉ PRÁZDNINY !
          • Oznam pre rodičov - JARNÉ PRÁZDNINY !

          • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Žarnovická, Turčianske Teplice - Diviaky oznamuje rodičom, že JARNÉ PRÁZDNINY sa v školskom roku 2023/2024 uskutočnia v termíne:

            Od 19.02.2024 t.j. od pondelka do 23.02.2024 t.j. do piatku.

            Začiatok školského vyučovania po prázdninách je 26.02.2024 t.j. v pondelok.