• Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok - ešte 2 dni

          • Takúto alebo podobnú krabicu od topánok plnú lásky a niečoho sladkého, slaného, voňavého, teplého a od srdiečka milého, nám môžete doniesť ešte v stredu a štvrtok :-)

            P.S.: Ak nemáte čas na výrobu krabice, radi ju pripravíme za Vás. Vy nám, prosím, pomôžte s náplňou. 

            Ďakujeme

          • Bubnovačka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Bubnovačka.

            V pondelok 20.novembra sme sa aj my pripojili k celoslovenskej výzve “Bubnovačka - aby bolo deti lepšie počuť”. Nesmieme zatvárať oči, ak sú deti vystavené fyzickému aj psychickému nátlaku, ponižovaniu, urážaniu. Symbolickým bubnovaním sme vyjadrili spolupatričnosť s deťmi v zložitej životnej situácií.

          • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

          • Milí rodičia!

            Aj tento rok sa na Vás obraciame so žiadosťou o spoluprácu pri tejto milej výzve. Potešme spoločne na Vianoce seniorov žijúcich osamelo darčekom, ktorý zahreje pri srdci ich aj nás.

            Krabičky by sme mali pripravovať s láskou. Nájdite prosím nepotrebnú krabicu od topánok, olepte ju vianočným papierom a vložte do nej niečo pre potešenie (môžete sa inšpirovať tipmi na fotografii).

            Krabičky však môžeme naplniť aj  v ŠKD. Ak by každý z nás mohol priniesť čo i len jednu drobnosť, spoločnými silami ich pripravíme určite dosť.

            Výzva pre nás bude platiť do 30.novembra, aby sme stihli krabice odovzdať.

            Ďakujeme Vám!

             

             

          • Vyhodnotenie súťaže v rýchlostnom čítaní

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vyhodnotenie súťaže v rýchlostnom čítaní.

            V stredu 8.novembra sme si vyhodnotili súťaž v rýchlostnom čítaní. Pani učiteľky určili poradie podľa počtu správne prečítaných slov rovnakého textu za 1 minútu. Víťazmi sa stali: v 2.ročníku Viktorka Veselovská, v 3.ročníku Šimonko Lettrich a vo 4.ročníku Robko Lučan. Deti si porovnali svoje výsledky aj medzi ročníkmi a veru mladší šikovní čitatelia predbehli niektorých svojich starších kamarátov.

          • Strašidelná noc v škole

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Strašidelná noc v škole.

            V piatok 20.októbra sme sa podvečer vrátili do školy prezlečení v strašidelných maskách, pripravení prežiť nočné dobrodružstvo. Po proménáde masiek a diskotéke sme sa vybrali do ulíc. Náš sprievod bolo počuť široko-ďaleko. Nasledoval oddych pri premietaní rozprávky. Po tom ako sme všetci zložili skúšku odvahy, sme mohli ísť pokojne spať.