• Oznam školskej jedálne k poskytovaniu dotácií od 01.09.2023!
          • Oznam školskej jedálne k poskytovaniu dotácií od 01.09.2023!

          • Vážení rodičia,

            poskytovanie dotácií na stravovanie pokračuje aj od 01. septembra 2023. Upozorňujem rodičov, že každému žiakovi treba podať žiadosť na poskytovanie dotácií a zároveň prihlášku na stravu znova.

            Návratka spolu s podrobnou informáciou je priložená v prílohe. Čítajte ju s porozumením a vypíšte všetky požadované údaje (hlavne rodné číslo). Vypísanú žiadosť môžete poslať na e-mailovú adresu sj.diviaky@post.sk

            alebo osobne doručiť do školskej jedálne.

            Keďže sa jedná o časovo náročnejší postup, vyplnenú prihlášku so žiadosťou o dotáciu

            doručte do 30. júna 2023.

            Rodičia žiakov 4. ročníka žiadosť (ktorá je zároveň prihláškou aj návratkou) už podávajú na Spojenú školu Školská 447/2 Turčianske Teplice, ktorú si môžu stiahnuť na webovej stránke Spojenej školy Školská. 

            V prípade akýchkoľvek nejasností volajte vedúcej školskej jedálne

            p. Zuzane Ondrušovej na č. 0910 337 112.

            Tlačivá na stiahnutie nájdete v prílohách:

            1. ŽIADOSŤ/NÁVRATKA/PRIHLÁŠKA k poskytnutiu dotácií na obedy od 01.09.2023

            2. INFORMÁCIA pre rodiča k poskytnutiu dotácií na obedy od 01.09.2023

          • Otvorený blok v 2.triede

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Otvorený blok v 2.triede.

            V piatok, 16. júna 2023, druhú triedu navštívili rodičia. Počas otvoreného bloku “Piatok so svojim zvieracim miláčikom” svoje deti sledovali pri učení, pri plnení rôznych úloh, dokonca sa do niektorých sami zapojili. Miestami sa pousmiali nad detskou bezprostrednosťou, inokedy zas začudovali nad rozsahom vedomostí a zručností ktoré druháci majú.

          • Dotazník pre školské stravovanie

          • Vážení rodičia,

            vopred ďakujeme za vyplnenie dotazníka a za Vaše pripomienky a podnety k školskému stravovaniu v našich školských jedálňach.

            Verte, že naším záujmom je spokojnosť so stravou vašich, teda aj našich detí. Deťom v našich školských jedálňach poskytujeme pestrú a rozmanitú stravu, v súlade s Vyhláškou Ministerstva školstva č. 330/2009 Z. z. o zariadení školského stravovania. Pri tvorbe jedálneho lístka sa prísne dodržiavajú materiálno–spotrebné normy, ktoré sa každoročne obnovujú. Dôležité sú pre nás energetické a nutričné hodnoty a výživové dávky detí. V neposlednom rade dbáme aj na prísun vitamínov, formou čerstvej zeleniny a ovocia. V rámci pitného režimu preferujeme: čaje, sirupy na báze fruktózy. Veríme, že uvedený dotazník pomôže stravovanie v našich školských jedálňach ešte vylepšiť k Vašej spokojnosti.

            Termín uzávierky dotazníka je 30.06.2023.

            ĎAKUJEME ZA SPOLUPRÁCU.

            Mgr. Katarína Marčeková, Školský úrad

            Mesto Turčianske Teplice

          • Veselý deň detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Veselý deň detí.

            Zvyčajne v piatok poobede škola stíchne. 2.júna podvečer tomu tak nebolo. Triedy sa naplnili deťmi, rodičia im pomohli rozložiť spacáky a "Veselý deň detí" sa mohol začať. Šikovní rodičia našich štvrtákov pripravili zábavné stanovištia, na ktorých deti za splnenie úloh získavali zlaté kľúče k pokladu. Po prekážkových dráhach, kolobežkách, strelnici, florbale a spartanských pretekoch sme si oddýchli v kine pod nočnou oblohou a deň sme ukončili polnočnou skúškou odvahy. Unavení a spokojní sme zaspali, ráno sa nám ani nechcelo vstávať. Čakali nás však rodičia, zvedaví na naše zážitky.

          • 16. máj - Deň mlieka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 16. máj - Deň mlieka.

            16.mája, na Deň mlieka, nám deti z krúžku Enviráčik pripomenuli dôležitosť mlieka a mliečnych výrobkov, ktoré sú súčasťou našej stravy. S pomocou pani vychovávateľky pripravili chutný puding s piškótkami pre všetky oddelenia ŠKD.